West Ham åpnet scoringen som Alisson Beckers selvmål

    Jurgen Klopp var rasende på funksjonærene etter at West Ham straffet tre feil fra Liverpool-keeper Alisson Becker og avsluttet de rødes 25-kamper ubeseiret med en 3-2-seier søndag.

    West Ham åpnet scoringen i løpet av de tre første minuttene av kampen.

    Etter West Hams første angrep så Michail Antonio i billige fotballdrakter vinne en corner, krøllet Pablo Fornals en inn fra venstre side. Rett fra en corner overfylte West Ham Alisson, som ikke klarte å få nok kontakt med ballen.

    Det var en VAR-sjekk for å se om West Ham-forsvareren hadde hindret Alisson, men VAR bestemte at han ikke hadde det. Etter kampen er Jurgen Klopp rasende over at målet fikk stå. Trent Alexander-Arnold utlignet på Liverpool drakter med et strålende frispark, men Alisson hadde feil igjen da Pablo Fornals og Kurt Zouma slo til for Hammers etter pause. Liverpool-spillerne i billige fotballdrakter vil føle seg hardt ferdige, men de må holde hodet oppe, det er fortsatt lang tid igjen.

    Klopp kritiserte også dommeren for ikke å ta en avgjørelse selv. "Dommeren er ikke ansvarlig for det og er ikke modig nok til å ta en avgjørelse. VAR sier da at det ikke er klart og åpenbart."

    spillere i Liverpool drakter ville ha brutt klubbens rekord ubeseiret løp i alle konkurranser, som hadde stått siden 1982, hvis de hadde unngått nederlag på London Stadium. Selvmålet nektet Alisson en 50. clean sheet i Premier League for Liverpool.

     

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter manchester united drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!