United ute for å bevise at Liverpool-seieren ikke var et lykketreff

Marcus Rashford scoret to ganger og sommersigneringen Antony bidro med et mål på sin debut da Manchester United tok en imponerende 3-1-seier over det formmessige Arsenal på Old Trafford.

Bukayo Saka i fotball drakter hadde sørget for 1-1 tidlig i andre omgang, og laget til Mikel Arteta spilte sin rolle i en toppkvalitetskamp som også hadde litt VAR-drama i første omgang da et Gabriel Martinelli-mål ble dømt for en forseelse. på den utmerkede Christian Eriksen.

Manchester Uniteds fotball drakter har vunnet tre strake kamper ettersom Erik ten Hag får fingeravtrykk på troppen til et punkt hvor de til og med holdt nullen til tross for at Harry Maguire startet mot Leicester City på torsdag.

Uniteds matchvinner sa til Sky Sports etter kampen: «Det er alltid en stor kamp mot Arsenal, spesielt siden de har hatt en så god start på sesongen.

Arsenal viste sin nyvunne balanse under Mikel Arteta i fotball drakter, og holdt fast ved sin glatte fotball, og etter at Odegaard og Saka gikk tett på, utlignet sistnevnte da den løse ballen fra Raphael Varanes utfordring på Gabriel Jesus falt til ham inne i feltet.

Etter bekreftelse på hans flytting på £85,4 millioner fra Ajax, kan Antony i Arsenal fotballdrakter være til Ten Hags disposisjon i helgen, mens Dubravka burde ta plassen hans på benken mens han forbereder seg på å gi backup og konkurranse til David de Gea.

Raphael Varane og Lisandro Martinez fikk alle slags vanskeligheter av Gabriel Jesus, mens laget som helhet rett og slett ikke kunne stoppe Arsenal fra å komme inn i straffefeltet. Generelt, hvis du har 47 berøringer i en motstanders boks, er det rimelig å anta at du kommer til å score mer enn ett mål.