United slo City fra ett mål bak på Old Trafford

    Raphael Varane mener Erik ten Hag fortjener stor ære for sin taktiske masterplan som hjalp Manchester United til å slå rivalene Manchester City i derbyet i helgen.

     

    United sendte en ekte intensjonserklæring med sin imponerende comeback-seier, da mål fra Bruno Fernandes og Marcus Rashford kansellerte Jack Grealishs headede åpning.

     

    "Vi må se fremover," sa Fernandes iført fotball drakter, da han snakket i kjølvannet av Uniteds seier på Old Trafford. "Vi må se frem til neste kamp fordi du kan være nærmere, men hvis du ikke fortsetter å vinne , vil det gå.

     

    Haaland iført fotball drakter har allerede slått en rekke rekorder med sine ekstraordinære prestasjoner, og ble den første spilleren til å score 20 Premier League-mål før årsskiftet – selv med en pause for VM.

     

    Haaland iført Manchester City fotballdrakter har nå gått tre kamper uten mål - knapt noen krise, spesielt siden han bare var en innbytter i andre omgang i Southampton, men en nedtur etter standarden til en spiller som hadde 27 på sine første 21 kamper.

     

    Faktisk spilte Begiristain i fotball drakter en stor rolle i å bringe Guardiola til City selv, som mange vil si er den største fangsten av alle. Guardiola og Begiristain ville vært godt vant til hverandre mens de jobbet sammen i Barcelona fra 2008 til 2010.

     

    Ten Hags side har en kamp i hånden over Newcastle og en annen seier, kombinert med uavgjort eller tap for Magpies og City, vil se dem hoppe inn på andreplass. I mellomtiden er United også i semifinalene i ligacupen, FA-cupens fjerde runde og knockoutene i Europa League.

     

    På sin side fremhevet Citys nederlag bekymringer for Pep Guardiolas lag. Dette var deres andre tap på rad etter et sjokkert nederlag i Carabao Cup i Southampton midtuke, og de står nå overfor en kamp for å unngå å avslutte under United i ligaen for første gang siden 2013.

    Verwante Tags

    fotball drakter Manchester City fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!