Ukens spiller Messi

    Etter nedturen i begynnelsen av sesongen kom Messi endelig tilbake. De siste to La Liga-kampene den siste uken scoret Messi to ganger for å hjelpe Barcelona med å slå Real Sociedad 3-2 på bortebane, og hjalp deretter nok en gang Barcelona med å slå Granada 4-0 på bortebane. Messi scoret 4 mål i nr. 10-billige fotballdrakter, og hjalp Barcelona med å vinne en seiersrekke, og ble nummer tre på plasseringene, og håper å vinne La Liga-mesterskapet denne sesongen.

    Barcelona-trener Koeman mener at Messi gradvis går tilbake til sin beste form. Han har scoret 12 mål på 20 kamper i alle konkurranser denne sesongen.

    Messis opptreden mot Athletic Bilbao var ekstraordinær. Før Messi scoret to ganger, scoret tenåringen Pedri en utligning etter at Inaki Williams scoret det første målet for Athletic Bilbao, selv om Iker Muniain spilte for La Liga i siste øyeblikk. Laget scoret et mål, Barcelona vant likevel seieren og konsoliderte tredje plassering i ligaen. Etter at Pedri scoret utligningen, hadde Messi på seg trøya og arrangerte brace, noe som ga Barcelona en 3-2-seier på det nye San Mames Stadium på onsdag.

    Messis nåværende kontrakt med klubben har bare de siste seks månedene igjen, og hans neste oppholdssted har forårsaket mye spekulasjoner. Den 33 år gamle spilleren bestemte seg for å ta av seg Messi FC Barcelona 2020-2021 fotballdrakter og forlate Camp Nou i fjor sommer, men på grunn av behovet for å møte Barcelona og La Liga endret Messi endelig avgjørelsen. Laporta uttrykte håp om at Messi kan fortsette å spille i Barcelona, ​​han er veldig viktig for laget.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Messi FC Barcelona 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!