Tre løver går videre til VM-kvartfinalen i 2022 mot Frankrike

England har slått Senegal 3-0 og skal nå møte regjerende mester Frankrike i VM-kvartfinalen i 2022.

Jordan Henderson i fotball drakter åpnet scoringen for England. Harry Kane fikk det andre - og er nå bare ett mål tilbake for å utligne Wayne Rooneys Englandsrekord - med Bukayo Saka som scoret det tredje.

Det var en svak start fra Three Lions, men to hurtige mål fra Jordan Henderson og Harry Kane i fotball drakter på slutten av første omgang utløste en strålende prestasjon og satte Gareth Southgates menn i full kontroll over kampen.

Kane i England drakt vm 2022 scoret for 52. gang for at landet hans skal bevege seg innenfor en av Wayne Rooneys Englandsrekorder. Han passerte også Gary Lineker som landets ledende målscorer i store turneringer med 11 mål.

Da Raheem Sterling ikke var tilgjengelig for valg på grunn av personlige årsaker, tok England til seg den unge kantspilleren Saka iført fotball drakter i sitt XI-spill, noe som ga utbytte. England startet strålende med å holde besittelse og ballkontroll gjennom store deler av de første tjue minuttene.

Avslutningsfasen brakte den typen møte som gleder fans av laget som er komfortabelt å vinne, men skuffer nøytrale som håper på drama.

"Vi har folk som scorer fra alle forskjellige posisjoner, og det er veldig viktig når du går videre til senere stadier av turneringen," la Kane til.

Med lagets hovedspiss som scoret igjen, etter å ha gitt tre assists i gruppefasen, ser ikke Rices påstand denne uken om at motstanderne burde begynne å frykte England arrogant.