Tottenham må "koste mye" mot Liverpool

    Oppgaven blir betydelig vanskeligere denne lørdagen, ettersom Spurs reiser til Anfield, et sted de ikke har vunnet siden 2011 og har tapt tre år på rad.

     

    Passende nok har lørdagens retur, nok et litt illevarslende nattspill, også et episk preg. For Liverpool fotball drakter er dette definitivt den tøffeste gjenværende ligakampen.

     

    Liverpool fotballdrakter ligger ett poeng bak Manchester City på den nåværende Premier League-tabellen, mens Tottenham er to poeng bak Arsenal.

     

    Tottenhams og Liverpools veier har tatt forskjellige retninger de siste årene, og Conte ble spurt om det eksisterer det samme potensialet for Nord-London-klubben til å vokse som de røde hadde da Klopp kom dit i 2015.

     

    21 poeng skiller de to sidene, men Spurs har ikke vunnet engelsk fotballs topptur siden 1961, og Conte innrømmet at de forsvarende mesterne Liverpool og Manchester City er langt fremme i utviklingen.

     

    "For å redusere dette gapet, må du bruke mye penger fordi du trenger å kjøpe viktige spillere. Du må vite dette ellers kan du ikke redusere dette gapet og alltid håpe på et mirakel, sa Antonio Conte med fotball drakter.

     

    Conte prøver å innpode en ny mentalitet hos Tottenham, men hadde gjort det klart at han ikke tror du kan overføre en vinnermentalitet til noen, med det i stedet som noe som må gjøres fortjent.

     

    Både Kane og Son i fotball drakter var faktisk litt flate mot Liverpool sist, til tross for at Spurs nesten tok seieren. Denne helgen må alle være i god form, inkludert midtbanen, som har vært et stort problem i de siste dårlige resultatene.

     

    Denne siste uken toppet Liverpool Villareal, og nådde Champions League-finalen for å møte Real Madrid. De røde skal også møte Chelsea i en omkamp fra Carabao Cup-finalen i FA-cupfinalen.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!