Ten Hag krever at Man Utd-spillerne gjentar intensiteten

    Sepp van den Berg har forlatt Liverpool på lån for å slutte seg til det tyske Bundesliga-laget Schalke frem til slutten av inneværende sesong – noe som førte til reaksjoner fra Newcastle-talentet Sven Botman, og Reds-kaptein Jordan Henderson på Instagram.

     

    Forsvarsspiller Sven Botman i fotball drakter ble hentet inn for å slutte seg til Fabian Schar på midten av backlinjen, og Nick Pope ble lagt til for å gi stabilitet i nettet. Magpies burde begynne å rette flere skudd bort fra målet, men Pope har vært opp til oppgaven så langt.

     

    Og så oppbyggingen til det siste møtet mot de røde har den samme gamle fortellingen med en rekke Newcastle-spillere - inkludert Joelinton, Joe Willock og Sven Botman i fotball drakter - ikke engang født sist gang United vant en Premier League-oppgjør på spillestedet tilbake i 1994.

     

    Over hele ligaen og Champions League registrerte den 22 år gamle mannen i Liverpool fotballdrakter imponerende 36 målbidrag de siste to sesongene. Han fullførte også de mest progressive pasningene til en Eredivisie-spiss som spilte minst 20 ligakamper forrige sesong og hadde i gjennomsnitt nest flest driblinger per 90 (8,4) av noen av disse spillerne også.

     

    Magpies i fotball drakter har allerede hatt noe av et travelt vindu med fire nye ansikter som ankommer St James’ Park. Klubbens tidlige forretningsfokus på å forbedre forsvaret deres med Matt Targett, Nick Pope og Sven Botman de første ankomstene. Deretter vendte de oppmerksomheten mot å forbedre angrepsalternativene sine med Isak som ankom i en avtale som antas å ha vært verdt rundt £60 millioner.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!