Ruben Dias slutter seg til Manchester City for 71,6 millioner euro

    Etter 2-5-nederlaget mot Leicester City fullførte Manchester City raskt erstatningen av det gamle og det nye i midtstopperen. Den portugisiske klubben Benfica sendte ut en kunngjøring om at Premier League-gigantene Manchester City har kommet til en avtale med laget, overgangsavgiften på Ruben Dias er 68 millioner euro, en flytende bonus på 3,6 millioner euro, og en totalpris på 71,6 millioner euro. Han vil ha på seg en ny draktsett fotball for å bli med på Blue Moon. Diazs overgangsgebyr på 68 millioner euro er nummer to i Benfica-lagets historie, nest etter at 126 millioner euro ble med i Atletico Madrid-stjernen Felish sommeren 2019.

    Ruben Diaz er 23 år gammel, en forsvarer på banen, ble med på Benfica ungdomsakademi i en alder av 11 år, og fullførte sin debut i første lag i 2017. Selv om Diaz er en sentralforsvarer, har han også utmerkede støtende egenskaper, og scoret 12 mål i 133 kamper spilt av Benfica. Med sin fremragende prestasjon i klubben ble Diaz også valgt ut på det portugisiske landslaget og er allerede en hyppig besøkende på det portugisiske landslaget. I UEFA Europa League-finalen mellom Portugal og Nederland i 2019, presterte Diaz godt og ble kåret til spillets beste spiller.

    Manchester Citys sentralforsvarsposisjon har vært en mangel siden Kompany forlot laget. Før det nektet Eric Garcia, som ble trent av Guardiola, å fornye kontrakten. Signeringen av en sterk spiller som Dias er akkurat det de trenger. Håper Dia Si kan ta på segManchester City fotballdrakter 2020-2021 og Laporte for å danne en sentral forsvarspartner.

    Verwante Tags

    draktsett fotball Manchester City fotballdrakter 2020-2021

    Reacties

    Note: HTML is not translated!