Ronaldo tapte poeng

I den 12. runden i Serie A trakk Juventus 1 til 1 på Atalanta hjemme.

Atul Atul ble skadet og tok av seg trøya og dro, og Rabiot kom fra benken. I første omgang skjøt Juventus bare en gang på mål, men ledet poengsummen. I det 29. minutt hjalp Chiesa Jr. Juventus med å komme seg foran. I andre omgang kjempet den enkle siden igjen i det 57. minutt. Atalanta ble utlignet av Froule. I det 60. minutt hadde Juventus en sjanse til å ta ledelsen igjen. Chiesa i nr. 22-billige fotballdrakter skapte en straffemulighet, men Ronaldo tok straffen. Ballen ble direkte konfiskert av Atlanta-keeper Golini, som direkte fikk Juventus til å passere seieren. Til slutt ble Juventus uavgjort av Atlanta 1-1 hjemme.

Juventus avsluttet også sin seiersrekke i fire spill i alle konkurranser. På tabellen har de fortsatt et 4-poengs gap med toppen AC Milan. Juventus hadde 6 uavgjorte i de første 12 rundene. Sist det skjedde i sesongen 1984-1985, rangerte de endelig sjette i sesongen.

I dette spillet var Cristiano Ronaldo i nr. 7-Juventus 2020-2021 fotballdrakter noe treg. Det var bare tre skudd i spillet. Den ene var en utenforstående pasning etter å ha mottatt en pasning fra Chiesa i 4. minutt av spillet, og en var utenfor sekstenmeteren på slutten av kampen. Langskudd. Den eneste gangen Cristiano Ronaldo traff målrammen var et straffespark. Straffesparket var ikke raskt og vinkelen var ikke vanskelig nok, og ble blokkert av motstanderens keeper. Dette er den tredje straffen som Ronaldo savner i Serie A etter at han kom til Juventus. De to første var Serie A-kampen mot Chievo i januar 2019, og Serie A-kampen mot Samp i juli 2020. Ronaldo bommet på en straff for tredje gang i Serie A, totalt 21 av 24.