Real Madrid uten to spillere for å møte Manchester Citys trussel

    Real Madrid midtbanespiller Takefusa Kubo er for tiden på et sesonglån på Real Mallorca. Nå vil 18-åringens fremtid avhenge av sommerbedriften som Real Madrid gjør. I mellomtiden vil Luka Modric og Martin Odegaards fremtid sannsynligvis ha innvirkning på Kubo-fremtiden. Unggutten får sjansen til å klippe tennene på Mallorca. Kubo har total tro på potensialet sitt og stiller absolutt kravet om en plass tilbake hos Real Madrid.

    Real Madrid reiser for å møte Manchester City for å starte en ny Champions League siste 16-returrett. Imidlertid sies rivalene å gi tilbakebetaling til fans på billettene på grunn av koronavirusutbruddet. Dessuten er det de andre kampene vil også finne sted uten supportere. City-trener sa også at han ikke vil like å møte Real Madrid uten fansen. Uten fans som har på seg EM 2020 billige fotballdrakter, kan sommerens UEFA Euro 2020 også mangle atmosfære og entusiasme til å spille.

    Real Madrid tar et slag når de kommer til sammenstøt med Manchester City neste uke, da Thibaut Coutrois og Marcelo går glipp av kampen. Men Isco har kommet tilbake til trening fra skade etter et 2-1 nederlag til Real Betis. Real Madrid er for øyeblikket nummer to i LaLiga Santander som ble skadet av tapet på Estadio Benito Villamarin. Gareth Bale, superstjerne i Real Madrid så vel som Wales, elsker å spille golf på fritiden. Mannen spiller kanskje seg selv i en EM 2020 Wales Fotballdrakter i sommer, men har et forbud mot å spille golf i løpet av kamptiden.

    Verwante Tags

    EM 2020 billige fotballdrakter EM 2020 Wales Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!