Real Madrid 2-1 Derby beseiret Atlético

    Real Madrid fortsatte sin perfekte start på den nye Laliga-sesongen med en smal 2-1-seier over erkerivalene Atletico Madrid på Civitas Metropolitano.

     

    Real Madrid fotball drakter unngikk et annet påfølgende bortesnea for å opprettholde 1977 som forrige gang som skjedde takket være en 2-1-seier på Estadio Cívitas Metropolitano som forlot Los Blancos i full overlegenhet over Atlético Madrid.

     

    Real Madrid fotball drakter tok en to-måls ledelse gjennom Rodrygo og Federico Valverde. Atlético var bare i stand til å redusere gapet gjennom Mario Hermosos mål i andre omgang.

     

    Denne seieren fikk Los Blancos til å skifte Barcelona på toppen av stillingen med et hakk på 18 poeng. De er også ubeseiret i den spanske ligaen denne sesongen.

     

    En flammeløp inn i området fra den rødglødende Vinicius junior i fotball drakter førte til Reals andre mål da Valverde slo på et rebound og begravet et første gangs skudd etter at hans brasilianske lagkamerat nært spissen hadde karomet av nærmeste stolpe .

     

    Selv den vanskeligste oppgaven i den unge sesongen så langt, spesielt hjemmefra, viste seg ikke å være en snublestein for laget av trener Carlo Ancelotti i Real Madrid fotballdrakter, slik at de fremdeles er trollbundet i La Liga med 18 av 18 mulige poeng øverst på bordet etter den 6. kampdagen. Ledelsen over erkerivalene FC Barcelona er fremdeles to poeng.

     

    Det var Diego Simeones 408. tittel som var ansvarlig for Atlético, og ble dermed en klubbrekord, foran Luis Aragonés, og Koke spilte sin 553. kamp for klubben, og overgikk dermed Adelardo Rodríguez, som har toppet all-time-listen siden 1976.

     

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!