Ramos ville være et flott tillegg

    Ramos må akseptere en ettårsforlengelse med 10% reduksjon i lønnen dersom han ønsker å bli i klubben, ifølge ABC. Tanken er at han vil spille for Pep Guardiola, og disse neste par årene vil være ideelle å tilbringe i Manchester med den katalanske krybben. 35-åringen er blitt avhørt mer enn noen gang denne sesongen, og står overfor en usikker sommer med tanke på at kontrakten med Madrid, klubben han har hatt på seg Real Madrid drakt og spilt for siden 2005, går ut på slutten av sesongen.

    Selv om Ramos ikke fullførte hele økten med lagkameratene og trente innendørs en stund, forventes han å være tilgjengelig når Los Blancos møter Villarreal denne lørdagen. Luis Enrique vet at han ikke har noen enkel beslutning om å ta Ramos, og avgjørelsen er noe som vil bli snakket om hele sommeren, enten han tar Ramos eller ikke.

    Imidlertid vil ikke Real Madrids følelser av Ramos intensjoner ha noen betydning om forsvareren ikke godtar klubbens tilbud om å forlenge kontrakten. Iført billige fotballdrakter, er Ramos en pokker for en spiller og ville være et flott tillegg, men ikke til de høye lønnene. Selv om han erstatter Fernandinho-typen, hvor mye har han å gi? Siden han ikke har signert og forlengelse og rapporter fra Spania antyder at han sannsynligvis vil forlate klubben som gratisagent i sommer.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Real Madrid drakt

    Reacties

    Note: HTML is not translated!