Ramos øver allerede igjen nå

    Real Madrid-kaptein Sergio Ramos håper å være i form for returmotstanden i Champions League-semifinalen mot Chelsea 5. mai. Real Madrid-manager Zinedine Zidane ønsker å ønske kaptein Ramos velkommen tilbake i Champions League-semifinalekampen mot Chelsea. Fans i Real Madrid drakt forventer også at han kommer tilbake.

    Real-kapteinen har hittil møtt et skadetreff 2021, med kne- og leggskader som begrenser 35-åringen til bare tre opptredener til årsskiftet. Men det ser ut til at tiden hans på behandlingsbordet er over, og Chelseas oppgave er litt tøffere. Ramos situasjon vil være mye klarere når Madrid spiller Osasuna lørdag 1. mai. Ramos gjør seg klar til å komme tilbake. Han har allerede på seg billige fotballdrakter og trener igjen nå som han også er blitt frisk fra COVID-19, så Madridistas lurer på om han kan klare seg til andre etappe mot Chelsea.

    Ramos har begynt å jobbe med ballen på Valdebebas, og hvis alt går etter planen, vil han bli med på gruppetrening mot slutten av neste uke. Å ha ham tilgjengelig for utvelgelse igjen vil absolutt være et enormt løft for Zidane når han byr på å nå en ny Champions League-finale. Hvilken utøver vil han bringe til oss? Vil han klare å skinne i Real Madrid drakt? Champions League representerer Reals beste sjanse for å hente et trofé denne sesongen etter å ha sklidd opp i LaLiga-titteløpet lørdag kveld.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Real Madrid drakt

    Reacties

    Note: HTML is not translated!