Pulisic blir sett på som et alternativ i Barca

    Etter at Sergio Aguero pensjonerte seg, har Barcelona mistet et angrepsalternativ i en posisjon der de allerede slet. Ifølge Mundo Deportivo er Pulisic ønsket av Barca og de spanske gigantene ønsker å foreta et lånetrekk for USMNT-vingen. Blues nummer 10 ville ønske overgangen til Camp Nou velkommen i januar.

    Det ser ut til at situasjonen på Stamford Bridge ikke er ideell for USAs landslagsspiller fordi han vanligvis har blitt brukt som innbytter siden manager Thomas Tuchel tok over forrige sesong. Han spilte 55 ligaopptredener i chelsea drakter så langt, og scoret 15 mål. Han koblet til en flytting bort fra Stamford Bridge de siste ukene.

    Amerikaneren har slitt med å få en startrolle i Chelsea denne sesongen, og hvis han kan holde seg unna skader og bruke billige fotballdrakter igjen, kan han finne det lettere i Barcelona dersom han blir med på lån. Han kan finne en bedre versjon av seg selv hvis overgangen til den katalanske klubben blir en realitet. Pulisic blir sett på som et alternativ i Barca til Manchester City-esset Ferran Torres.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter chelsea drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!