PSG planlegger å kapre Inter Milan's mål

    Paris Saint-Germain vant en 4-1 seier over Monaco onsdag i Ligue 1. Kylian Mbappe og Neymar hadde begge på seg PSG fotballdrakter og scoret for klubben da mesterne dominerte hele kampen. Mbappe scoret to ganger for å gjenoppta sitt scoringsløp, men ble frustrert av en lang VAR-sjekk for en mulig felling. PSG er på topp i ligaen, og de har utvidet sin fordel over Marseille. Og neste gang spiller de Lorient fra Ligue 2 på søndag i Coupe de France.

    PSG-sjefen må nå innrømme at Edinson Cavani kunne forlate klubben til tross for hans iver etter å holde ham værende. Cavani har nettopp gjort ni Ligue 1-opptredener denne sesongen på grunn av skade. Arsenal skal signere Paris Saint-Germain-forsvarer Layvin Kurzawa. Nord-London-klubben har bemerket at Kurzawas kontrakt på PSG skal løpe ut i sommer. De har åpnet samtaler med spilleren for en gratis overføring. Kurzawa begynte i PSG i 2015 mot en avgift på € 23 millioner, men åpnet med en ny utfordring nå.

    Inter Milan's mål Christian Eriksen har vært et potensielt overføringsemne for Paris Saint-Germain. Paris-klubben forbereder seg på å kapre denne Tottenham-spilleren til Inter Milan. Den danske internasjonalen har bare et halvt år igjen på sin nåværende avtale og har avvist sjansen for å signere en ny avtale. Det ser ut til at han ikke har interesse av å ha på seg billige fotballdrakter lenger. Men Ligue 1-mesteren har en rekke midtbanealternativer.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter PSG fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!