PSG anser Robert Lewandowski som et alternativ for Erling Haaland

    Det rapporteres at Robert Lewandowski fra Bayern München drakter nr. 9 og Erling Haaland er på toppen av Paris Saint-Germains overgangsliste for 2022. Paris Saint-Germain 'vil målrette mot Erling Haaland eller Robert Lewandowski' hvis Kylian Mbappe forlater klubben neste år .

    Ifølge le10sport er Haaland den viktigste prioriteten for sportsdirektør i PSG, og den norske landmannen forventes å ta av seg billige fotballdrakter og forlate Borussia Dortmund i løpet av neste sommers overgangsvindu. Pariserne ønsker å koble Borussia Dortmund -stjernen Erling Haaland med Lionel Messi og Neymar Jr., og beholder Robert Lewandowski fra Bayern München som et alternativ om de ikke kan inngå en avtale med nordmannen.

    Lewandowski er opptatt av å flytte til Manchester City ifølge rapporter. Den polske internasjonale Lewandowski er 33, men fortsetter å bære Bayern München drakter og score til en sensasjonell hastighet for Bayern, inkludert 13 på 10 kamper så langt denne sesongen. klubbens sportsdirektør Leonardo Araújo ser etter sigende på å tilfredsstille klubbens langsiktige behov, og anser derfor 21-åringen som en mer egnet erstatning enn den polske internasjonale. Le10Sport rapporterer også at PSG ville være interessert i å signere Fiorentina-spissen Dusan Vlahovic på 50 millioner pund.

    Mbappe sa til RMC Sport: "Jeg ba om å få gå, for fra det øyeblikket jeg ikke ønsket å forlenge [kontrakten min], ønsket jeg at klubben skulle motta en overgangsavgift, slik at de kunne få inn en kvalitetsbytte, de kan bidra til klubben i billige fotballdrakter. Slik det ser ut, kan Mbappe forlate PSG gratis på slutten av sesongen når kontrakten hans utløper, men Ligue 1 -gigantene er fortsatt håpefulle om å signere den franske landslagsmannen til en forlengelse.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Bayern München drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!