Miralem Pjanic klar til å bli med Barcelona

    Andrés Iniesta trodde aldri han ville savne en Barcelona-retur nå. Mannen ser på slutten av karrieren i Japan. Barcelona var fremdeles en vinner, selv om det inneholdt fem nederlag før pandemien. Men det er en økende rift mellom ledelsen og spillerne etter at seks styremedlemmer trakk seg i forrige måned. Og det ser ut til at flere tidligere stjerner vil komme tilbake etter hvert. Iniesta savnet tiden med å spille med Sergio Busquets, Xavi, Piqué og Messi på Camp Nou.

    Barcelona-stjernen Lionel Messi vant Ballon d'Or fire år på rad, men han blir ikke sett så bra som dagene under Pep Guardiola. Nåværende Manchester City-manager, som overtok som Barcelona-manager i 2008, førte klubben til en fantastisk periode med suksess. I mellomtiden hadde også Messi på seg Barcelona fotballdrakter og nådde sin karrierehøyt i ligamål. Barcelona trente på fredag ​​for første gang før ligaen ennå ikke har bekreftet datoer for inventar.

    Barca har en to-punkts ledelse over harde rivaler Real Madrid. Før Barcelona startet kampanjen sin, har Barcelona blitt koblet sammen med å søke Neymars retur. Barcelona ser ut til å ha de beste spillerne i verden. Og så kan de forvente å gjenoppta sesongen 2019-20 i juni. Dessuten sies det at Juventus-stjernen Miralem Pjanic er klar til å skifte billige fotballdrakter og dra til Barcelona før den nye sesongen, men La Liga-siden vil ikke oppfylle prisantydningen hans.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Barcelona fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!