Mikel Arteta kaller Arsenal 'verste fiende' i Premier League-tittelkampen

    Mikel Arteta har hatt den perfekte starten for å få dem til å tausre som stilte spørsmål ved hans sides mentalitet forrige sesong. En katastrofal slutt på kampanjen 2021-22 gjorde at Gunners gikk glipp av en ettertraktet Champions League-plass til Tottenham Hotspur – til tross for at de hadde seks poengs fordel over sine bitre rivaler i mars.

     

    Arteta kom under press etter en dårlig start på forrige sesong, og laget hans gikk så vidt glipp av en Champions League-plass til Tottenham.

     

    Arsenal fotballdrakter går inn i kampen som favoritter, selv om de kun har vunnet én av denne kampens siste 19 gjentakelser på tvers av alle konkurranser, og ikke scoret i de siste seks.

     

    I forkant av kampen har Arteta i fotball drakter bedt spillerne sine om å sette tidligere resultater ut av hodet og bevise at de nå er klare til å konkurrere med de beste lagene i landet.

     

    Neto i fotball drakter ble antatt å være på toppen av Arsenals ønskeliste i løpet av sommeren da Arteta forsøkte å friske opp troppen sin. Storpengefloppen Nicolas Pepe dro til Nice på lån, og frigjorde en ledig plass på bred front, men Mohamed Elnenys skade tvang dem til å søke etter en ny midtbanespiller i stedet.

     

    Etter en rekke imponerende prestasjoner denne sesongen, har det å knytte William Saliba i fotball drakter til en ny kontrakt skutt øverst på agendaen for de fleste Arsenal-fans.

     

    Jeg tror måten han har etablert seg på, roen og lederskapet han har vist på banen – det er gjort på en veldig naturlig måte uten noen lommelykter, bare å være seg selv. Å være veldig stille, men samtidig veldig selvsikker.

     

    Arsenal, som har vunnet syv av åtte kamper, går inn i helgen 11 poeng foran Liverpool, som er niende med kun to seire på syv kamper foran kampen på Emirates Stadium.

     

    Men han innrømmet at Gunners måtte kreve noen store skalper for å opprettholde momentumet i tittelangrepet. Han sa: "For å vinne disse kampene må du virkelig tro at du kan konkurrere mot disse lagene.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!