Mbappe vil lede det fremtidige franske laget for å gå videre

Det var det første straffesparket, det som ristet Frankrike ut av sin torpor, som ga det en livline i en VM-finale det tapte. Det var det fantastiske målet som fulgte litt over et minutt senere, det som hadde latt Mbappé, hadde latt Frankrike, tro at det gylne trofeet som satt på en sokkel nær tunnelen, det han hadde løftet for fire år siden, fortsatt var der for å bli vunnet.

Takket være mål fra Lionel Messi i fotball drakter og Angel Di Maria, sprang Argentina ut til en 2-0 ledelse i første omgang. Med lite action fra Frankrike i det meste av andre omgang, så det ut som Argentina var på vei til en enkel 2-0 seier. Men så, i det 80. minutt, våknet endelig Kylian Mbappé og Frankrike.

Dette er en uheldig avbøyning for Argentinas fotball drakter, ettersom et treff på siden av overkroppen eller skulderen ikke ville ha regnet som en "håndball" og derfor ikke ville ha vært en straff. Mbappe, som har hatt noen dårlige spark før han inkluderte ett i EM i fjor sommer, gjorde ingen feil her.

Messi i fotball drakter ble den første spilleren som nådde 20 mål med VM da han åpnet scoringen med en straffe etter Ousmane Dembeles tur på Angel Di Maria, som deretter avsluttet et flytende trekk for å sette Argentina opp til 2-0.

Mbappe i Frankrike drakt vm 2022 har nok en gang vist at den nye generasjonen ledet av ham nå er klar til å ta over og dominere spillet. Uansett hva som skjer videre, er franskmannens tid som den ubestridte ledende skikkelsen i fotball her, og den lover å bli like spennende og absorberende som søndagens episke finale.

Mbappe har nå 11 VM-mål, og når neste utgave av turneringen kommer, vil han fortsatt bare være 27 - et skremmende utsikter for motstanderne.

"Mbappe er fremtiden," sa Malcolm Joseph. «Det er ingen spiller på hans alder som er i nærheten av hvor god han er. Han er utrolig."