Marcelo er den venstre venstrebacken

    Zinedine Zidane kåret et uendret lag fra seieren over Galatasaray mot Leganes på onsdag, og antydet at han fant sin ideelle line-up. Marcelo, iført en billige fotballdrakter er den startende venstrebacken, uten tvil, siden Ferland Mendy ikke har klart å fjerne brasilianeren siden han kom fra Lyon om sommeren. Fede Valverde skiller seg ikke ut med brikker med individuell glans, men han har så godt som sementert sin plass på midtbanen.

    Etter at Clásico ble utsatt, virket det som en perfekt sjanse til å spille Modric i et spill hjemme mot en sliter motstander. 34-åringen kommer akkurat tilbake fra skade, og det hadde vært en fin mulighet til å få ham opp igjen i fart og også en sjanse til å hvile Casemiro, som risikerer å overdrive det. Men Zidane gikk med formelen som har fungert for ham i den siste tiden: Kroos, Casemiro og Valverde.

    Pique fastholder at han kommer godt overens med Nacho og Lucas Vázquez, og til tross for at han ikke opprettholder et nært forhold til Madrid-kapteinen, har han en grad av respekt for Sergio Ramos som har en Real Madrid fotballdrakter. "Jeg kommer veldig godt overens med mange Real Madrid-spillere. Jeg har aldri hatt et dårlig ord å si om dem, og jeg føler at folk respekterer meg mye her (i Madrid), og det er noe jeg verdsetter veldig. Jeg ville ikke sier vi er veldig nære venner, men vi liker et hjertelig forhold ".

    Onsdag kveld var Rodrigos jomfrudebut i ligaen, og i det 7. minutt hadde han allerede markert det med et andre mål for sesongen. Han koblet godt sammen med Karim Benzema allerede før netting, og okkuperte spissens sentrale plass i boksen for en ny mening som han var der for å sprenge hjem da franskmannen banket Marcelos deilige kors inn i banen.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Real Madrid fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!