Manuel Neuer trekker seg fra Tyskland-troppen på grunn av skadetilbakeslag

    Bayern Münchens veterankeeper og kaptein, Manuel Neuer, har blitt tvunget til å trekke seg fra den tyske internasjonale troppen etter en venstre adduktorskade pådratt seg under trening. Det tyske fotballforbundet (DFB) bekreftet tilbakeslaget, og avslørte at Neuer fikk en revet muskelfiber i venstre adduktormuskel under en treningsøkt. Følgelig vil Neuer stå på sidelinjen for Tysklands kommende vennskapskamper mot Frankrike og Nederland.

    Fraværet av Neuer, som nylig hadde returnert til den nasjonale troppen etter å ha gått glipp av alle kampene i 2023 på grunn av et brudd i leggen, utgjør et betydelig slag for Tyskland. Den 37 år gamle målvaktens siste opptredener for Tyskland var under verdensmesterskapet i 2022 i Qatar. Neuers skadetilbakeslag gjorde mange Bayern München-fans bekymret, noe som førte til diskusjoner blant supportere som hadde på seg klubbens fotballdrakter om lagets målvaktalternativer. I Neuers fravær har Tysklands trener Julian Nagelsmann utpekt Barcelonas Marc-Andre ter Stegen som hovedmålvakt for de kommende kampene mot Frankrike og Nederland.

    Nagelsmanns beslutning om å stole på ter Stegen gjenspeiler trenerens tillit til Barcelonas skuddstopper, til tross for tidligere rapporter som tyder på at Neuer ble favorisert for keeperposisjonen for EM 2024. Neuers skadehistorie, inkludert et beinbrudd som ble påført under en skitur i desember 2022, understreker utfordringene han har møtt med å opprettholde kondisjon.

    Tidspunktet for Neuers skade er spesielt uheldig for Bayern München, da de forbereder seg på å møte Arsenal i Champions League-kvartfinalen i april. I tillegg vil Neuers fravær påvirke Bayerns Bundesliga-kampanje, med viktige kamper mot Borussia Dortmund og Heidenheim i horisonten. Med Neuer på sidelinjen, vil fans som har på seg Tyskland drakter måtte venne seg til å se Barcelonas Marc-Andre ter Stegen vokte målstolpene i landslagets farger.

    Ser vi fremover, er Neuers restitusjonstidslinje fortsatt usikker, noe som vekker tvil om hans tilgjengelighet for Bayern Münchens avgjørende kamper mot slutten av sesongen. Hvis Neuer tar sikte på å gjenvinne sin posisjon i den tyske troppen, kan hans første mulighet komme i en vennskapskamp mot Ukraina 3. juni, bare dager før Tysklands åpningskamp for EM 2024 mot Skottland.

    Verwante Tags

    fotballdrakter Tyskland drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!