Manchester City slår Crystal Palace

I 19. runde av den engelske Premier League i sesongen 2020-2021 beseiret Manchester City Crystal Palace 4-0 hjemme. , Tar Hao åtte seire på rad i alle konkurranser.

Manchester City har bare tapt 1 kamp mot Crystal Palace de siste 12 gangene, og de resterende 11 kampene har 9 seire og 2 uavgjorte. I dette spillet skjøt Manchester City 13 ganger og Crystal Palace 2 ganger. Manchester City skjøt 6 ganger og Crystal Palace 0 ganger. Ballbesittelse har Manchester City 73% og Crystal Palace bare 27%.

Manchester City brøt dødvannet i det 26. minutt og Crystal Palace gjorde et hjørnespark. De Bruyne, i nr. 17-billige fotballdrakter, slo en pasning fra høyre utenfor og Stones scoret en heading fra kanten av sekstenmeteren. Manchester City utvidet sin fordel i det 56. minutt. Bernardo tok et hjørnespark og ble klarert. Etter Manchester City 2020-2021 fotballdrakter nr. 8 stjal Gundogan og skjøt i øvre høyre hjørne fra kanten av sekstenmeteren, 2-0. Manchester City sikret seieren i det 68. minutt, De Bruyne tok et hjørnespark, Dias header fra sekstenmeteren ble reddet, Stones gjorde et 10-yard skudd i nettet, 3-0. I det 88. minutt hadde McCarthy på seg en trøye og ødela Ferran Torres utenfor kanten av sekstenmeteren. Sterling gjorde et frispark direkte i øvre høyre hjørne, 4-0.

I følge statistikk har Manchester City de siste 20 kampene bare sluppet inn 6 mål, som er rekorden for færrest mål på 20 Premier League-kamper siden Chelsea i 2004. Fra mai til november 2004 slo Chelsea bare inn 5 mål på 20 kamper.

Manchester City kom tilbake til sin beste form i utfordringen med Premier League-mesterskapet i 2021, og oppnådde åtte seire på rad i alle konkurranser, scoret 20 mål og sluppet inn 2 mål. På de siste 5 Premier League-kampene har Manchester City vunnet 5 strake. For tiden i Premier League-tabellen har Manchester City en runde mindre, og er nummer to i ligaen med 35 poeng, 2 poeng bak Manchester United.