Madrid var mer kliniske

    Real Madrid-angrepsduoen Karim Benzema og Vinicius Jr scoret begge et skudd for å gi LaLiga-lederne en 4-1 hjemmeseier over Valencia på lørdag. Benzema scoret sitt 300. mål i alle konkurranser i real madrid drakter. Han var med på å sette opp Vinícius til å doble ledelsen i det 52. minutt etter at den brasilianske vingen kjørte slalom forbi flere forsvarsspillere. Kort tid etter avsluttet Vinícius en retur for den tredje.

    Eder Militao, Marco Asensio og Benzema gikk tett før Luka Modric krasjet en venstrebent innsats mot tverrliggeren fra 15 meter mens Madrid dominerte. Madrid var mer kliniske. Luka Modric hadde allerede truffet tverrliggeren da Casemiro ble felt i området av Omar Alderete og Benzema krøllet inn straffen. Spillere i real madrid drakter fant sin fordel.

    Benzemas mål betydde at han holdt seg klar på toppen av scoringslistene i LaLiga denne sesongen med 17, fulgt av Vinicius på 12. 34-åringen hadde på seg billige fotballdrakter og kom til Real Madrid fra Lyon i 2009, og har vunnet fire Champions Ligatitler, fire FIFA Club World Cups, tre LaLiga-titler og to Copas del Rey. "Det er en kilde til stolthet å nå slike tall med denne klubben, som jeg tror er den beste i verden." sa Benzema etter sitt 301. mål for Madrid.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter real madrid drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!