Liverpool vinner i Premier League

Selv om den forsvarende mesteren Liverpool opplevde noen oppturer i begynnelsen av sesongen, og til og med led et 7-måls nederlag i løpet av sesongen, etter hvert som timeplanen ble utdypet, ble lagets tilstand mer stabil. De siste tre kampene beseiret Liverpool Aja. Cox, Sheffield United og Midiland har vunnet en ny bølge av tre-spill vinnerrekke. Etter å ha opplevd oppmuntringen til Champions League, har den generelle moralen til den røde hæren blitt betydelig forbedret.

I den syvende runden i sesongen 2020-2021 beseiret den forsvarende mesteren Liverpool West Ham 2-1 på Anfield Stadium. Arnold i Liverpools nr. 66-billige fotballdrakter innledet 100 milepæler i sin karriere i Premier League. Denne unge forsvareren har oppnådd stor suksess og er den dyreste forsvareren på listen. Nummer 10-skjorte Mane innledet 200 Premier League-poster. Med 2-1-reverseringen av Sheffield United hjemme i Premier League sist helg, har Liverpool utvidet ligas ubeseirede rekord hjemme til 62 kamper, med en rekord på 51 seire og 11 uavgjorte. Denne gangen bundet Liverpools seier over West Ham lagets rekord på 63 ubeseirede hjemmekamper i ligahistorien.

I ferd med å slå West Ham, presterte England rookie-midtstopper Nat Phillips, som hadde på seg en Liverpool 2020-2021 fotballdrakter, godt i sin debut. Hans modenhet og kommanderende evne var imponerende. Etter kampen kåret Premier League offisielt Phillips til den beste spilleren. Phillips startet spillet og samarbeidet med Joe Gomez i midtstopperen i Liverpool.

West Ham United tok ledelsen med Fornals mål i 10. minutt av første omgang, men da scoret Salah et straffespark for å få tilbake en by. Jota i trøye nr. 20 fullførte historien før slutten av andre omgang. Liverpools fordel er at det nettopp har vunnet en seiersrekke, og denne kampanjen har hjemmefordel, og den historiske konfrontasjonen har også en større fordel.