Liverpool kunne se på å lage en mer høy profil

    Klopp innrømmet at hans lag ikke vil vinne Premier League-tittelen, etter at deres siste nederlag etterlot dem 13 poeng bak leder Manchester City. Jurgen Klopp innrømmer at det er lite sannsynlig at enten Virgil van Dijk eller Joe Gomez vil ha på seg billige fotballdrakter og være i stand til EM i sommer. Van Dijk hadde hatt på seg liverpool drakt og rehabbing i Dubai, men kom tilbake til Merseyside tidligere denne måneden da han trapp opp utvinningen. Gomez har brukt fasilitetene i Kirby i flere uker da han også har som mål å komme tilbake til førstelaget.

    De to spillerne fikk langvarige kneskader som utelukket dem fra flertallet av kampanjen. Klopp sa: ”Dette er virkelig alvorlige skader. Og det handler ikke om nå at vi snakker [om] hvilken konkurranse de kan bruke billige fotballdrakter og spille. " Liverpool har vært nødt til å kjempe med flere motbøter i forsvaret denne sesongen, med Joel Matip også utelukket for sesongen med en ankelskade. Premier League-mesterens reise til Molineux for å holde liv i svake håp om en topp fire-finish for å sikre Champions League-kvalifisering.

    Bare det å ha paret i bygningen og rundt resten av troppen, vil utgjøre en betydelig forskjell for moralen til hele gruppen, fra spillerne til personalet på AXA Training Center. Med det i tankene kunne Liverpool se på å gjøre en mer profilert signering om sommeren, med Konsa antatt å være på radaren.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter liverpool drakt

    Reacties

    Note: HTML is not translated!