Liverpool er i en nedtur

    Nylig har Liverpools prestasjoner på banen vært dårlig, og mange kamper har ikke klart å vinne. For tiden er muligheten for at Liverpool vinner mesterskapet relativt liten. Det er et spørsmål om det blir blant de fire beste. Poengene deres er 6 poeng bak førsteplassen. Mange spillere som har trøyer er ikke i god stand i spillet, og det vil være vanskelig å få gode resultater i neste kamp i deres nåværende tilstand.

    Liverpool-fans mener at Liverpools dårlige prestasjoner skyldes den utilfredsstillende overgangen. De håper Liverpool kan løse problemet med bakstreken ordentlig og legge til en sentral forsvarer for laget for å endre den nåværende dårlige ytelsen. I tillegg uttrykte fansen også misnøye med Liverpool Football Club-trener Klopp. De mener at prestasjonen til laget under ledelse av Klopp ikke er så god som før, og kan ikke føre spillerne ut av denne nedturen. Situasjon.

    Men Liverpool vil ikke gjøre et stort trekk i signeringer foreløpig. Liverpool vil først takle fornyelsen av Van Dijk i nr. 4-billige fotballdrakter. I 2018 kom Van Dijk til Liverpool og er nå en veldig god sentralforsvarer. Liverpool har til hensikt å fornye en bedre betalt kontrakt for Van Dijk. Van Dijk pådro seg en alvorlig kneleddskade i oktober i fjor. Han kommer seg nå godt og har begynt å trene. Han kan komme tilbake til kampen før sesongslutt.

    Salah i nr. 11-trøya kom til Liverpool i fjor sommer med en overgangsavgift på 50 millioner euro. Kontrakten hans med klubben utløper i 2023. Han er spilleren med den høyeste signeringsavgiften i Liverpools historie og har en ukelønn på 200 000 pund. Salah ble valgt til lagets beste spiller i desember. Han bidro med 6 mål og 2 assist på bare åtte kamper, noe som gjorde ham til den beste målscoreren i laget. Salah har bidratt mye med laget, og Liverpool håper også at han kan fortsette å ha på seg Liverpool M.Salah Hjemmedrakt og bli i klubben.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Liverpool M.Salah Hjemmedrakt

    Reacties

    Note: HTML is not translated!