Lewandowski valgt som verdensfotballspiller i 2020

    2020 Global Football Awards-seremonien ble avholdt i Dubai, De forente arabiske emirater. FIFA kunngjorde vinneren av Årets spiller. Lewandowski fra nr. 9-billige fotballdrakter i Bundesliga Bayern München ble valgt til årets spiller i 2020.

    Lewandowski hjalp Bayern München til å bli kronet til fem kroner, inkludert Champions League, Bundesliga, German Cup, German Super Cup, European Super Cup. Han har vellykket inkludert europeiske fotballspillere og verdensfotballspillere. I tillegg vant han 2001 -Den beste treneren i 2020-tallet.

    I 2020 kan Lewandowski bli sett på som den beste spilleren i verdensfotballen. Hans fantastiske prestasjon på banen iført Bayern München fotballdrakter hjalp Bayern til å oppnå Bundesliga, German Cup og Champions League igjen etter 2013. Mesterskapet til mesterskapet, og vant deretter den tyske Super Cup og den europeiske Super Cup, og oppnådde fem kroner. Med sin fremragende prestasjon det siste året hjalp Lewandowski ham med å slå Messi og Ronaldo og ble valgt til verdens fotballspiller i 2020, og ble den første mannen i Bundesliga-historien.

    Wandowski scoret 55 mål for Bayern i alle konkurranser, inkludert 34 i ligaen, 15 mål på 10 kamper i Champions League, og ble valgt til Bundesligas toppscorer i 3 påfølgende sesonger.

    I løpet av de siste 11 sesongene har Bayern vunnet Champions League to ganger, vunnet Champions League-nummer to ganger og gått 8 ganger i Champions League-semifinalen. For øyeblikket er Bayern UEFA førsteplass i europeiske konkurransepoeng de siste fem årene. I tillegg til Lewand vant Neuer i nr. 1-trøya årets FIFA-keeper, Bayern-trener Flick vant også den beste trener nominasjonen, men tapte dessverre for Liverpool-trener Klopp. Venstreback Davis, midtstopper Kimmich og Lewandt ble valgt ut som Årets elleve.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Bayern München fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!