Lewandowski kåret til beste mannlige fotballspiller

    Nylig ble Bayern Münchens polske spiss Lewandowski valgt til den beste mannlige fotballspilleren i verden i 2020.

    Lewandowski i billige fotballdrakter nr. 9 hjalp laget til å vinne de fem mesterskapene i år. Lewandowskis prestasjoner i 2020 var usedvanlig gode. Han hjalp Bayern München med å høste trippelkronene, vant Bundesliga-mesterskapet, tysk cupmester og Champions League-mester, og individet vant Bundesligas toppscorer med 34 mål i sesongen 2019-20. Så langt denne sesongen har Lewand scoret 13 mål på 11 kamper.

    I årets mål 50-utvelgelse rangerte Lewandowski foran De Bruyne og Messi. Fire ganger Champions League-vinner Clarence Seedorf sa: "Det vil alltid være konkurranse, men vi må forstå at han har opprettholdt et høyt ytelsesnivå, ikke bare å score, men spillet hans er veldig omfattende."

    I hjembyen Lewan, Warszawa, Polen, dukket det opp stor graffiti i Bayern München 2020-2021 fotballdrakter i gatene i Warszawa, Polen. Den beste spilleren i verden i 2020, Robert Lewandowski er skrevet på den.

    Lewandowski sa i et intervju at antall vant mesterskapstitler er viktig, slik at disse målene er verdt. Hvis målet hans hjelper Bayern München med å vinne mesterskapet, vil idealet bli realisert. Han sa også at ikke bare mål spilte en viktig rolle, men også assisterer. Det var lagånden som tillot dem å vinne. Han vil fortsette å ha på seg trøya og lagkamerater for å kjempe for laget.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Bayern München 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!