Kylian Mbappe skal bli med Real Madrid: Kontraktsdetaljer avslørt

    Kylian Mbappes svært etterlengtede overgang til Real Madrid virker nært forestående, da rapporter fra MARCA tyder på at PSG-stjernen allerede har inngått sin første kontrakt med de spanske gigantene. Fotballentusiaster over hele verden er fulle av begeistring over den siste utviklingen i denne pågående overgangssagaen. Mbappe har formelt kommunisert sitt ønske om å reise fra Paris Saint-Germain, og innledet forhandlinger med Real Madrid. Med Mbappes potensielle bytte til Real Madrid surrer diskusjonene på sosiale medier av spådommer om hvor mange fotballdrakt barn som bærer navnet hans som vil bli solgt.

    I følge ikke avslørte kilder er Mbappe satt til å forplikte seg til en femårsavtale med Los Blancos, med lønnen hans anslått til å falle innenfor intervallet €15M-€20M. Dette trekket markerer Mbappes tredje flørt med Real Madrid, etter spekulasjoner i 2017 og 2022. Mens det franske talentet er klar til å motta en betydelig signeringsbonus, forventes grunnlønnen hans å stemme overens med klubbens lønnsstruktur, i likhet med nye stjerner som Vinicius Jr. og Jude Bellingham. I tillegg forventes Mbappe å beholde 80 % av bilderettighetene sine, en avvik fra Real Madrids vanlige 50-50-deling. Real Madrid drakter vil sannsynligvis fly fra hyllene med Mbappes ankomst, ettersom fansen roper om å representere sin nye stjernespiller.

    Forhandlingsprosessen ble fremskyndet denne gangen, kanskje som en refleksjon av 2022-standoffen, med Real Madrid opptatt av å sikre Mbappes signatur umiddelbart. Til tross for at de ikke samsvarte med tidligere tilbudsvilkår, følte klubben seg trygg på deres forhandlingsposisjon, og overbeviste til slutt Mbappe om å akseptere forslaget deres.

    Skulle Luka Modric forlate Real Madrid i sommer, er Mbappe klar til å arve den ettertraktede No10-skjorten. Englands Bellingham vil sannsynligvis gå over til en dypere midtbanerolle, noe som letter Mbappes integrering i angrepsoppstillingen sammen med Vinicius Junior. Interessant nok ser det ut til at PSGs fokus har endret seg fra å beholde Mbappe til å sikre at han overholder en forpliktelse som ble gitt tidligere, og potensielt gi avkall på en betydelig lojalitetsbonus.

    Verwante Tags

    fotballdrakt barn Real Madrid drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!