Klopp ber om at Bellingham skal beskyttes etter en "helt ekstraordinær" VM-kampanje

    Klopp er en stor beundrer av den begavede Borussia Dortmund-midtbanespilleren Jude Bellingham, som forventes å forlate Bundesliga-klubben neste sommer for et gebyr på over 100 millioner pund.

     

    Med sine 19 år er Borussia Dortmund-midtbanespilleren i fotball drakter den mest ettertraktede spilleren på overgangsmarkedet, og blant hans friere er Liverpool, Manchester United, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid og Manchester City.

     

    Nedgangen i kvalitet midt i parken har gjort Liverpool fotballdrakter langt mindre effektiv i sin intense pressstil, noe som gjør dem lettere å spille gjennom og har forferdelig eksponert forsvarslinjen deres - som Trent Alexander-Arnold vil attestere.

     

    det er i Bundesligaen hvor Bellingham i fotball drakter vokser umåtelig. Selv om den ikke er fullt så produktiv som i kontinental konkurranse, har den Stourbridge-fødte whizz-ungen scoret tre ganger og assistert to ganger til.

     

    Amrabat i fotball drakter var eksepsjonell for Marokko under verdenscupen, og han var en nøkkelfaktor bak landets løp til semifinalen i turneringen. 26-åringen vil legge til noe sårt tiltrengt defensivt stål og arbeidshastighet til Jurgen Klopps midtbane hvis de røde kan signere ham.

     

    En snublestein i Liverpools jakt på Bellingham kan være en unnlatelse av å kvalifisere seg til neste års Champions League ettersom klubben for tiden ligger på sjette plass i Premier League, syv poeng bak fjerdeplasserte Tottenham med en kamp på hånden.

     

    "Han spilte et eksepsjonelt verdenscup. Eksepsjonelt. Han er god på så mange ting og må forbedre seg på så mange andre ting, men hvis jeg måtte beskrive ham, ville jeg si at de tingene han kan gjøre allerede er vanskelig å lære, og ting som må forbedres er enkle å lære. Det gjør ham til en veldig god spiller!"

     

    Verwante Tags

    Liverpool fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!