Juventus-stjernen Dybala nær fireårsavtale med ny klubb

    Paulo Dybala har bestemt seg for å slutte seg til Inter Milan denne sommeren etter at Juventus-kontrakten hans går ut, ifølge rapporter, til tross for interesse fra både Man United og Tottenham.

     

    Dybalas følge holdt et møte med Inter-hierarkiet forrige uke hvor detaljer om overføringen ble diskutert og hans intensjon om å forbli i Italia ble gjort klart.

     

    Ingen kontrakt er offisielt signert ennå, og det kan være til sommeren før spilleren formelt signerer med Nerazzurri, men hans avgjørelse er tatt og vilkårene for avtalen er fastsatt.

     

    Dybala i fotball drakter har spilt 289 kamper for Juventus, og bidratt med 114 mål og 48 assists. Han har vunnet Scudetto fem ganger, Coppa de Italia fire ganger og Supercoppa Italiana tre ganger.

     

    Med argentineren klar til å forlate Torino til sommeren, har Juventus fotball drakter siktet seg inn på å erstatte spiss og planlegger et "seriøst" trekk for Pulisic. USAs kaptein har vært med 34 ganger for Chelsea denne sesongen, og har bidratt direkte til 11 mål.

     

    Dybala med Juventus fotballdrakter hadde vært en av de høyest rangerte spillerne i Europa i årevis og ble til og med sett på som arvingen til Lionel Messi på det argentinske landslaget, men klarte aldri å ta det neste steget, og mange trodde at Juventus signerte Cristiano Ronaldo endte opp med å ha en negativ innvirkning på veksten hans som spiller.

     

    Juventus fotball drakter ligger for øyeblikket på fjerdeplass på tabellen og vil være tilbake i Champions League i 2022-23 etter å ha krasjet i 16-delsfinalen mot spanske Villarreal tidligere i år.

     

    Klubben planlegger å gi plass til Dybala på lønnsregningen med avgang av høylønnede Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Matias Vecino og Aleksandar Kolarov, samt potensielt Andrea Ranocchia.

    Verwante Tags

    Billige Fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!