Juventus uavgjort med Benevento 1: 1

9. runde i Serie A er i full gang. Juventus 1: 1 borte Benevento, fortsatt ubeseiret i ligaen denne sesongen, men hele 5 uavgjorte fall falt også rangeringen til fjerdeplass.

Juventus-trener Pirlo valgte å la Cristiano Ronaldo i nr. 7-billige fotballdrakter veksle, som ikke gikk med laget til bortekampen. Juventus startet ikke sesongen bra, men Ronaldo er i den beste tilstanden siden han begynte i Juventus. Han har scoret 9 mål på 7 kamper denne sesongen. Morata i nr. 9-trøyen var fortsatt i god stand og scoret enda et mål, men klarte til slutt ikke å hjelpe Bianconeri med å ta alle tre poengene.

I det 21. minutt av spillet ga Chiesa Jr. en lang høyresending fra back-banen. Morata dunkte forsvareren i sekstenmeteren og skjøt i det fjerne hjørnet fra liten vinkel, 1: 0. Dette er Moratas 8. mål denne sesongen, bare ett mindre enn Cristiano Ronaldo, i tillegg til 3 assist. Artur gjorde en kort klarering i sekstenmeteren, Letizia volley i det fjerne hjørnet, stillingen var 1: 1, Letizia utlignet stillingen i stopptid. I andre omgang lanserte Juventus en offensiv tidevann, Morata bommet på det tomme målet, de to lagene klarte ikke å endre poengsummen, uavgjort ble holdt til slutten av kampen. Etter kampen var Morata i Juventus 2020-2021 fotballdrakter nr. 9 misfornøyd med dommerens dom for overdreven tale og fikk rødt kort.

Etter uavgjort med Benevento forårsaket Pirlos tale kontrovers. Han sa at da Ronaldo var borte, slet de, og laget manglet spillere med rik erfaring og vilje.