Jurgen Klopp flytter til Liverpool

    Liverpool-manager Jurgen Klopp fikk endelig varemerket ut igjen etter at de overlevde en forsinket Tottenham-beleiring for å nyte luksusen av seire mot hverandre.

     

    Det er ingen tilfeldighet at Ibrahima Konates tilbakekomst til startoppstillingen for Liverpool fotballdrakter har falt direkte sammen med en forbedring i de rødes defensive soliditeten. Franskmannen var absolutt integrert i begge omgangene – spesielt de andre 45 da han hjalp Jurgen Klopps menn med å motstå tungt press fra vertene for å sikre alle tre poengene.

     

    "Det er viktig i hvert øyeblikk å være ærlig. Jeg fortsetter å gjenta den samme situasjonen fra sesongstart. Vi har nettopp startet en prosess og etter ett år har vi gjort mange forbedringer. Hvis noen i fotball drakter tror vi allerede er klare til å vinne (trofeer), må jeg være ærlig og si at det blir veldig, veldig vanskelig.

     

    Liverpool-manager Jurgen Klopp med fotball drakter har et posisjonsproblem å tenke på når det kommer til det unge esset Harvey Elliott. 19-åringen har vært i imponerende form denne sesongen og ble sammenlignet med den legendariske spilleren Lionel Messi av Reds lagkamerat Fabio Carvalho i løpet av uken.

     

    Jurgen Klopp i fotball drakter har innrømmet at «en annen spiller i spesifikke posisjoner ville ha hjulpet» ettersom Liverpool tålte sin verste start på en sesong under den tyske manageren.

     

    Mye har blitt gjort ut av Liverpools nylige overgangsaktivitet, med fans som stiller spørsmål ved ambisjonene til klubbens eiere på grunn av en antatt mangel på investeringer.

     

    «Så scoret vi, traff tverrliggeren og Alisson var den beste spilleren for Liverpool. Vi er skuffet over det endelige resultatet. Det er vanskelig å spille uten viktige spillere, men vi viste at vi kan mot Liverpool, et lag de siste årene har dominert Premier League og Champions League.

     

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!