James Rodríguez skadet mot Liverpool

    Denne sesongens Premier League har Everton fått folk til å skinne. Bak Evertons topprangering spilte selvfølgelig Ancelottis nr. 19-billige fotballdrakterfavoritt James Rodríguez en viktig rolle.

    I Premier League denne helgen spiller Premier League-leder Everton borte mot Newcastle. Imidlertid blir Everton-spiller James Rodríguez rammet av skade på underkroppen. For å komme seg så fort som mulig, måtte han til og med bruke spesielle beskyttelsesbukser.

    I Merseyside Derby-kampen sist helg ble Van Dijks skade et hett tema etter kampen. Han møtte saksefoten til Toffee-målvakten Pickford i kampen, som forårsaket en alvorlig skade på korsbåndet i kneet. Han tok av seg trøya for langvarig utvinning og til og med refusjon for sesongen, og Pickford i nr. 1-trøya ble gjenstand for kritikk fra Liverpool-fansen og mente at han ikke ble straffet med et rødt kort i spillet.

    Ancelotti påpekte imidlertid at James Rodríguez også ble skadet i spillet. James Rodríguez ble skadet i forrige Everton-derby mot Liverpool. På den tiden hadde spillet nettopp åpnet i dusinvis av sekunder, og James Rodríguez hadde på seg Everton 2020-2021 fotballdrakter i frontbanen. Da han kolliderte med Liverpool-forsvarer Van Dijk, traff James Rodríguez skrittet hans side, og da dekket James Rodríguez underkroppen og falt i bakken i smerte. Selv om James Rodríguez insisterte på å spille hele spillet i det spillet, ble han diagnostisert med blåmerker og betennelse i underkroppen etter kampen.

    Det spillet James Rodríguez spilte fremdeles hele kampen og ga en assist. Jeg må si at fraværet til James Rodríguez er et tap for Everton. Midtbanespilleren som ikke lyktes i Real Madrid tok på seg trøya og kom til Everton i varm form. Han scoret 3 mål og 3 ganger i de første 5 kampene. Assists hjalp laget med å få 4 seire og 1 uavgjort, og oppnådde førsteplassen i tabellen.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Everton 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!