Ivan Toney svarer på Gabriel Magallus tweet etter Arsenal-seier over Brentford

    Toney i fotball drakter ble en upopulær figur i Arsenal etter å ha tvitret «Nice kick about with the boys» etter Brentfords 2-0-seier mot dem i starten av forrige sesong. Tweeten ble brukt som motivasjon av Mikel Arteta da Brentford besøkte Emirates Stadium i februar i fjor, og den kom opp igjen da lagene møttes på Gtech Community Stadium søndag.

     

    Og Toney iført fotball drakter, som for øyeblikket er med det engelske landslaget foran deres Nations League-kamper med Italia og Tyskland, sa: "...Men fair play til dem spilte de veldig bra.

     

    «Jeg har aldri tvilt på det. Jeg har full tillit til meg selv, jeg føler at jeg må fortsette å jobbe hardt, og det gjør det så mye søtere når du får sjansen, sa Toney i fotball drakter.

     

    «Jeg har aldri spilt for noen av aldersgruppene, jeg har gått rett inn i seniortroppen. Det er en stor prestasjon, jeg er veldig stolt og jeg ville ikke ønsket at det skulle gå noen annen vei.

     

    «Dette er min mulighet nå. Jeg er spent og trygg på det, og jeg er veldig sulten. Jeg har jobbet for dette øyeblikket, og det er her nå. Jeg kommer ikke til å la det gå fra meg. Jeg kommer til å ta det med begge hender og få mest mulig ut av muligheten jeg har.

     

    Toney i Arsenal fotballdrakter husket også øyeblikket Brentford-manager Thomas Frank informerte ham om oppfordringen:

     

    «Jeg kjørte til trening, ringte Brentford-gaferen meg. Jeg kom litt for sent, så jeg trodde faktisk han ringte angående tidtakingen min! «Han sa bare at han var privilegert å fortelle meg at jeg hadde blitt kalt opp til Englands lag. Det var første gang i mitt liv jeg ikke har hatt noe å si.

     

    Englands nykommer Toney ble hånet av forsvareren og Arsenal-supporterne på Twitter sist helg i kjølvannet av Brentfords 3-0 hjemmetap mot Mikel Artetas menn.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!