Hvordan Barcelona møter Victoria Plzen i Champions League

    Robert Lewandowski kan ha vært det største navnet, som fikk flest overskrifter, og han kommer garantert til å lage lyd foran mål, men i den andre enden av banen har det lønnet seg umiddelbart å snappe opp Jules Konde som midtstopper fra Sevilla.

     

    Etter en imponerende seier borte mot Sevilla for å fortsette sin ubeseirede start på La Liga-sesongen, begynner Barcelona fotball drakter sin europeiske reise denne sesongen når de ønsker velkommen til den tsjekkiske mesterne Viktoria Plzen til verdens største stadion, brakt til deg av Spotify, for åpningskampen for gruppespillet i UEFA Champions League 2022-23.

     

    Selv om det er vanskelig å forestille seg at selv trofeer er nok til å rettferdiggjøre et slikt sommerutlegg, legger det faktum at Xavi har blitt støttet så sterkt et åpenbart press på ham.

     

    Barcelona fotball drakter tok seg til gruppespillet forrige sesong, men klarte ikke å gå videre til knockout-fasen. De ble senere eliminert fra Europa League av Eintracht Frankfurt i kvartfinalen. Når det gjelder Viktoria Plzen, deltok de verken i Champions League eller Europa League, så de er ute etter å bevise seg selv.

     

    Derfor vil det å vinne begge kampene mot de tsjekkiske mesterne være avgjørende for deres håp om å komme seg videre til knockout-stadiet, og Xavi Hernández sine tropper må få alle tre poengene onsdag kveld. Her er hvordan vi tror FC Barcelona fotballdrakter vil stille opp mot Plzen.

     

    Barça fotball drakter har klart å holde seg skadefri frem til dette punktet i denne unge sesongen, men det er fortsatt en endring fra troppen som reiste til Sevilla på søndag: Miralem Pjanic, som er veldig nær en overgang til De forente arabiske emirater , blir utelatt når han fullfører overgangen og erstattes av den unge midtbanespilleren Pablo Torre.

     

    Gruppe C er årets dødsgruppe, med Inter Milan mot Bayern München samtidig. Viktoria står overfor en skremmende åpningsdagstur til Barcelona, ​​hvor Xavi forventes å gjøre endringer etter lagets ligaseier over Sevilla i helgen.

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!