Hvem er din favoritt fotballspiller?

    Cristiano Ronaldo er ikke din vanlige fotballspiller. Ikke bare er spilleren - som byttet fra Real Madrid til Juventus sommeren 2018 for hele 100 millioner euro (pluss merkostnader på ytterligere 12 millioner euro) - en av de beste noensinne som har spilt det vakre spillet, han har en billige fotballdrakter også et fantastisk merke.

    Massimiliano Allegri - som vant fem strake Serie A-titler i løpet av sin tid i Torino - har vært utenfor arbeidslivet siden slutten av forrige sesong og er en av de viktigste utfordrerne som overtar fra Unai Emery på heltid på Emiratene.

    Så snart forholdet til Juventus ble avsluttet, var avgjørelsen å ta et år ut. "Han fortsatte:" Jeg har en sjanse til å reflektere, gå og snakke med folk, gjøre ting i privatlivet mitt som jeg brenner for. som å gå på teater, noen kunstutstillinger, lese bøker. '

    Det ble kunngjort tirsdag at Sami Khedira iført Juventus fotballdrakter ville gå under kniven etter at tester fremhevet et problem med leddbåndene i venstre kne. Den tyske midtbanespilleren kunne ikke spille i 2-2-uavgjort med Sassuolo forrige helg på grunn av problemet, og nå vil hans bedring fra operasjonen se ham sidelinjert til langt ut på det nye året.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Juventus fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!