Hva skjedde med Arsenal?

    Det var ikke så lenge siden, under Arsene Wenger at klubben hadde et alvorlig motivasjonsproblem (høres kjent ut?). Arsenal kom aldri godt i gang. De ville trenge at det andre teamet skal bite dem før de biter tilbake. Når de biter tilbake, var det ofte voldsomt og vakkert. Men hvis de aldri var litt, kunne de ikke bite seg tilbake.

    Unai Emery ble sparket etter Arsenals dystre formkjøring og lettet fra pliktene for nesten to uker siden. Den tidligere midtbanespilleren Freddie Ljungberg iført en Arsenal fotballdrakter ble kåret til midlertidig hovedtrener og overvåket mandag kveld seieren over West Ham, men svensken vil neppe bli betraktet som en langsiktig erstatning.

    Invincibles-legenden Freddie Ljungberg ble utnevnt til midlertidig hovedtrener, men rapporter de siste ukene har antydet at Gunners har stilt opp en 12-manns kortliste. Nå har The Athletic's David Ornstein levert en oppdatering på den nordlige Londons søken etter en ny manager, og journalisten hadde noen veldig spennende nyheter.

    Carlo Ancelotti, Mauricio Pochettino, Patrick Vieira er også i betraktning, sammen med Belgias manager Roberto Martinez iført en billige fotballdrakter. Gunners-hierarkiet vil ta en endelig liste med to eller tre navn til Kroenkes før en endelig samtale ringer.

    Etter å ha sikret sin første seier som midlertidig hovedtrener mandag kveld mot West Ham, vil Gunners-hierarkiet uten tvil håpe på at Ljungberg kan holde skipet foreløpig når de ser ut til å utnevne Emerys faste etterfølger.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Arsenal fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!