Holdere Liverpool holdt av Wolves da Newcastle taper i FA-cupen

    Liverpool er interessert i å hente inn Fiorentina-midtbanespiller Sofyan Amrabat denne vinteren ifølge rapporter, etter at marokkaneren hjalp landet sitt til semifinalen i VM i Qatar.

     

    Mens Liverpools fotball drakter etter en midtbanespiller i overgangsvinduet i januar, bruker mange, inkludert noen av Europas mest prestisjefylte klubber, en velprøvd metode for å hente spillere gratis, en metode som de røde sjelden har utnyttet de siste årene.

     

    Liverpool fotballdrakter fortsetter å bli omtalt som dresser for den ecuadorianske stjernen Caicedo, men 21-åringens aksjer stiger så raskt at prislappen hans blir ytterligere oppblåst for uken ettersom Brighton prøver å avverge uheldige fremskritt langveisfra.

     

    Liverpools eneste prioritet er å signere Jude Bellingham i fotball drakter, og de har tenkt å få det til sommeren Caicedo er verdt rundt 75 millioner pund, og det er lite sannsynlig at Liverpool har penger til begge.

     

    De fleste av disse spillerne som er igjen i troppen er de samme spillerne som ble sett på som en av de beste spillerne i Premier Leagues historie. Likevel sliter de nå med å matche intensiteten og evnene til lag som Brentford og Ulver.

     

    Med Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og James Milners fotball drakter uten kontrakt på Anfield i sommer, kan Amrabat være den ideelle erstatteren for Jurgen Klopps slitende side.

     

    Men til syvende og sist er Bellingham verdt risikoen.Selv om Liverpool går glipp av ham om sommeren, etter å ha ventet i januar, vil de uten tvil ha gjort det rette ved å maksimere muligheten til å signere ham.

     

    HVA NESTE? Liverpool forventes å friske opp midtbanerekkene sine på et tidspunkt i nær fremtid, med Jurgen Klopp som anses å ha behov for forsterkninger i det området av banen ettersom Premier League-tungvektere fra Anfield tåler ukarakteristiske kamper for konsistens.

     

    Verwante Tags

    fotball drakter Liverpool fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!