Gary Neville berømmet Bruno Fernande og Ronaldos perfekte pasning

    Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo lenket majestetisk til åpningsmålet med den 36-åringen i billige fotballdraktersom fullførte volleying hjem mot Tottenham Hotspur.

    Det var Bruno Fernandes’ sublime pasning som slo opp Ronaldos volley i det 39. minutt og taklingen hans på Oliver Skipp som satte opp Cavanis første mål for sesongen for å sikre seieren.

    Fernandes i manchester united drakter har blitt hyllet for sin innflytelse på Old Trafford etter hans overgang til £47 millioner fra Sporting CP i januar 2020. Paul Parker mener at Ronaldos portugisiske lagkamerat, Bruno Fernandes, har blitt spesielt påvirket av hans ankomst.

    Bruno Fernandes kommer endelig til å forsone seg med å ikke lenger være Manchester Uniteds hovedmann. Fernandes hadde på seg billige fotballdrakter og bommet på en straffespark i 93. minutt mot Aston Villa under et 1-0-tap, hvor alle snakket om at han tok treffsparket over Ronaldo. Tidligere United-stjerne Paul Parker, som mener at Fernandes ikke "griper tak" i kampene som han gjorde før Ronaldos ankomst.

    Gary Neville berømmet ikke bare bevegelsen og utførelsen av den femdobbelte Ballon d'Or-vinneren, men komplimenterte 27-åringens visjon pluss innvirkningen de to internasjonale lagkameratene har i kampen mot Tottenham.

    En glad Solskjær sa: «For en ball for Ronaldos mål. Bruno viser virkelig kvaliteten sin når han i manchester united drakter spiller de pasningene. "Pakket er perfekt, du snakker om effekten av Fernandes og Ronaldo, og de har koblet sammen der." Gary Neville la til.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter manchester united drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!