Å gå videre til noe nytt er "det vanskeligste" for Messi

    En gråtende Lionel Messi har sagt at hans neste trekk ikke er bekreftet på en emosjonell avskjedskonferanse søndag, og forklarer at klubbens enorme gjeld gjør det umulig å ha råd til en spiller som uten tvil er den beste noensinne til å spille fotball. Messi sank helt som fansen i Barcelona drakt ved sitt farvel fra Barça og etter å ha bemerket at han ja gjorde "alt mulig for å følge, men ikke kunne." Bevegelsen forlot fotballens verden, med sin mest berømte stjerne tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent.

    Messi begynte å gråte allerede før han begynte å snakke på avskjedsseremonien på Camp Nou stadion, og måtte slutte å snakke for å komponere seg selv noen ganger. Klubben distribuerte en Messi-hyllestvideo, som sementerte den en gang utenkelige virkeligheten om at Barcelona og Messi går hver til sitt etter 21 år. Dette er siste gangen han brukte Barcelona drakt.

    Kilder la til at Messi forventes å reise til Paris snart før han fullfører en lege i de kommende dagene og signerer en toårig avtale med opsjonen for en tredje sesong. Messi sa at det å flytte på en ny billige fotballdrakter er "det vanskeligste." Messi sa ikke hva hans umiddelbare planer var, men sa at det å bli med PSG var en "mulighet." Messis familie og noen av lagkameratene var på Camp Nou for den følelsesmessige avskjeden. Han ble applaudert flere ganger av publikum.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Barcelona drakt

    Reacties

    Note: HTML is not translated!