England nærme å vinne VM igjen

    VM-aksjonen begynner mandag med England som tar imot Iran for å begynne å spille i gruppe B. England er de tunge favorittene til å vinne denne gruppen, mens Iran har vært fast i kontroverser utenfor banen i forkant av turneringen.

     

    England vil ta kneet i sine VM-kamper, har deres manager Gareth Southgate med fotball drakter annonsert søndag. Englands kaptein Harry Kane forventes også å bære One Love-kapteinsbindet som ble foreslått av 10 europeiske nasjoner, beskrevet av spissen som "en klar melding" ment å være "mot alle former for diskriminering.

     

    En rekke kapteiner i fotball drakter planlegger å bære et regnbuearmbånd med «OneLove»-slagordet, selv om FIFA ønsker at skippere skal bruke forskjellige armbind for å fremme sosiale budskap som en del av et samarbeid med FN-byråer.

     

     England fotballdrakter  er en av favorittene før turneringen til å gå hele veien til verdensmesterskapet i Qatar. Noen av de store engelske spillerne har scoret i verdenscupene, inkludert Gary Lineker, Wayne Rooney og Michael Owen.

     

    Three Lions fotball drakter så utrolig imponerende ut under UEFA World Cup Qualifying og vant alle unntatt to av sine 10 kamper. Mens spørsmål gjenstår på baksiden, er England stablet foran, med slike som Harry Kane, Raheem Sterling og Marcus Rashford som alle forventes å produsere.

     

    På banen vil England være uten James Maddison (kne) og Kyle Walker (lysken) i deres første kamp i turneringen, selv om sistnevnte har gjort imponerende raske fremskritt i restitusjonen. The Three Lions var VM-semifinalister i 2018 og endte som EM-toer i fjor, men Southgate får fortsatt kritikk for hans oppfattede mangel på eventyr.

     

     

    Verwante Tags

    England fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!