De Bruyne har vært i fin form den siste tiden

    Det var et mål verdig å vinne Premier League-tittelen, selv om det bare er januar og det fortsatt er fire måneder igjen av sesongen. Et fantastisk angrep fra midtbanespiller Kevin De Bruyne hjalp Manchester City til en 1-0-seier over Chelsea på lørdag. Fans i Manchester City drakter var begeistret over dette resultatet.

    Pep Guardiolas menn gjør tilsynelatende kappløpet om den ettertraktede Premier League-kronen til en kakegang, etter å ha satt sammen en fantastisk seiersrekke på elleve kamper før ligamøtet deres med Chelsea. Alt tyder på et spennende sammenstøt, og De Bruyne sier at han og lagkameratene gleder seg til å bruke billige fotballdrakter og bli med i konkurransen.

    Kevin De Bruyne er en uvanlig tilstedeværelse på noen måter. Han har den brede standardporteføljen av roller, fra dyp midtbane til falske ni. "Vi har vunnet det vi har gjort sammen, og nå vil jeg presse ham mer; han er en verdensklassespiller i T-skjorte, han har ydmykhet, er ydmyk," sa Guardiola på spørsmål om De Bruyne. De Bruyne, som har vært i fin form nylig etter å ha kjempet mot en rekke vanskelige skader det siste året, la til: «Vi klarte å vinne alle, så vi er i et godt løp og har et lite gap, men vi ønsker å prøve å opprettholde det."

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Manchester City drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!