Cristiano Ronaldo smittet med ny koronar lungebetennelse

    Aksjekursen i Juventus har falt nylig. Cristiano Ronaldo, stjernen i lagets nr. 7-trøye, har testet positivt for det nye kroneviruset. Det portugisiske fotballforbundet uttalte offisielt: "C Ronaldo er i veldig god stand og har for øyeblikket ingen symptomer. De andre portugisiske spillerne testet negativt.

    Etter at det nye kronetestresultatet er positivt, vil Ronaldo midlertidig ta av seg Juventus 2020-2021 fotballdrakterog forlate det portugisiske landslaget denne gangen og gå inn i en tilstand av isolasjon. Det portugisiske landslaget kunngjorde at Ronaldo ikke vil delta i Portugal mot Sverige-kampen etter å ha fått diagnosen det nye kroneviruset. Spilleren føler seg for tiden bra, har ingen symptomer og er isolert. Etter at spillerens nye kronetestresultat ble bekreftet som positivt, ble de andre spillerne testet på nytt for den nye kronen, resultatene var alle negative, og de hadde på seg en trøye for å trene på basen på ettermiddagen den 13..

    Til tross for at ledestjernen Cristiano Ronaldo savnet spillet på grunn av den nye kronediagnosen, slo Portugal fortsatt Sverige 3-0 i European League i dag og fortsetter å opprettholde gruppelederen.

    Portugal stolte på Bernardo Silva for å få et poeng i det 21. minutt, og stolte deretter på Diogo Jota for å score et mål i det 44. og 72. minutt, og deretter tok tredje gruppe i A-ligaen ledelsen med 10 poeng; Frankrike er det samme. For 10 poeng, men målene og målforskjellen er ikke like gode som Portugal og rangeres midlertidig på andreplass.

    Denne helgen har ligaen gjenopprettet krigføring. En uke senere starter UEFA Champions League-gruppespillet den første konkurranserunden. Med Ronaldo fraværende, vil Juventus 'neste tidsplan virkelig bli vanskeligere.

    Faktisk er ikke den første runden i Champions League-gruppekampen den mest bekymrede, den mest bekymrede er den andre runden i Juventus hjemmekamp mot Barcelona. Dette er også en mulighet for Ronaldo å spille mot Messi i 10-billige fotballdrakter igjen etter at han forlater Real Madrid. På grunn av sykdommen kan det imidlertid være vanskelig for Ronaldo å innhente denne kampen mellom kongene.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Juventus 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!