Cristiano Ronaldo Legenden om Juventus

    Cristiano Ronaldo scoret et brace da Juventus hentet sin første seier etter å ha droppet poeng i to serier på rad på rad. Med to mål - som lett kunne vært fire hvis han ikke hadde slått tverrliggeren - gjorde portugiserne historie foran hjemmepublikummet, og ble den første spilleren til å registrere tosifrede mål i 15 sesonger på rad i Europas topp-fem ligaer.

    Mesterne startet spillet sterkt og tok ledelsen på 25 minutter. Rodrigo Bentancur iført en billige fotballdrakter gled i et lite kryss for Ronaldo for å spisse forbi målvakt Thomas Strakosha. Lazio utlignet imidlertid i stopptid på slutten av første omgang, da Luiz Felipe drev Luis Albertos kryss forbi Wojciech Szczesny for å sende de to sidene i pausen på nivåmessige vilkår.

    Kan Juventus-dominansen av Serie A komme til en slutt denne sesongen? Likevel, Juve burde ønske det velkommen. Etter å ha fanget scudetto de siste åtte sesongene, ser Inter Milan, Lazio og til og med Cagliari ut til å true Juves kvelertak på ligatittelen.

    Juventus rykket tilbake til toppen av tabellen, nivå på poeng med Inter Milan etter at et sent mål så Nerazzurri holdt til 1-1-uavgjort på Fiorentina. "Jeg spilte bra, men den individuelle prestasjonen betyr ikke så mye som lagets," sa Ronaldo iført en Juventus fotballdrakter. "Vi må fortsette slik, trene på riktig måte og gjøre gode ting i spillet."

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Juventus fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!