Chelsea vil investere på disse spillerne

    Chelsea har registrert et tap på 128 millioner dollar, men klubben insisterte på at det fortsatt er i samsvar med UEFAs Financial Fair Play-regelverk. Det enorme tapet på 96,6 millioner pund er blitt et resultat av den tapte Champions League forrige sesong. Dessuten ble en nedgang på kringkastingsinntektene på 3,9 millioner pund også skylden på fraværet av europeisk fotball. Formann i Chelsea sa at den jevnlige omsetningsveksten har bidratt til nok en Europa League-seier. Klubben vil se ut for å opprettholde sin jakt på suksess under Frank Lampard med sitt unge og spennende lag.

    Chelsea har blitt nektet på onsdagens ligakamp mot en back med 1-1 uavgjort mot Brighton. Iranske Jahanbakhsh tjente ett poeng for sin side og resultatet hjalp Brighton til å avslutte et løp på ni strake ligaunderskudd. Neste Blues tar imot mesterskapssiden Nottingham Forest med Chelsea fotballdrakter sine i FA-cupen på søndag. Chelsea har vist sine interesser i Palace-stjernen Wilfried Zaha. Klubben vil legge til nye spillere i troppen sin i Janaury transfervindu.

    I mellomtiden skal Michael Hector forlate Chelsea og bli med til Fulham. 27-åringen har fått beskjed om at han ikke ville være en del av Frank Lampards planer. Han har nå fått lov til å trene med sin nye klubb. Chelsea vil fortsette sin topp fire kamp og de må gjøre forretninger i billige fotballdrakter. De har fått beskjed om å signere Moussa Dembele. Det ser ut til at de kommer til å få inn noen friske ansikter denne måneden. Wilfried Zaha, Timo Werner, Ben Chilwell og Bruno Guimaraes er alle på Lampards handleliste.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Chelsea fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!