Chelsea ligger på fjerde plass i Premier League

    Kai Goretzka, hvis avtale utløper i 2022, kan være tilgjengelig "til en redusert pris i sommer, og Bayern forventes å gjennomgå store endringer med en rekke spillere som utløper kontrakter." 21-åringens spill har vært et lyspunkt for Die Mannschaft, akkurat som det har vært for hans klubblag, Chelsea også nylig.

    Havertz har innrømmet at "ting ikke har gått greit" for ham siden han hadde på seg billige fotballdrakter og ble med Chelsea, mens han påpekte at han trengte en periode med omstilling etter å ha forlatt Tyskland. Havertz sakte start ble forsterket med den tyske kontrakten COVID-19 tilbake i november, men har funnet beina de siste kampene under Thomas Tuchel etter at han kom tilbake fra skade. Fans i billige fotballdrakter ser lommelykten hans.

    Havertz klarte bare ett mål og to assist i ligaen siden han kom fra Leverkusen for rapporterte £ 71 millioner. Hvis Kai kan ha på seg chelsea drakter og opprettholde formen, enten han er en spiss eller en midtbanespiller, kan vi virkelig gjøre trofédrømmene til virkelighet. Den tyske landskampen har bidratt med fem mål og syv assistanser til Blues 'sak, men har bare scoret en gang i topprunden og har ennå ikke åpnet sin konto i Champions League. Chelsea er for tiden på en 14-kamp ubeseiret løpet under Tuchel og sitter på fjerdeplass i Premier League.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter chelsea drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!