Bruno Fernandez

    Siden starten av den nye sesongen, i UEFA Champions League ikke er kvalifisert for gruppespillet, er ikke Manchester United i Premier League stabil. Men Manchester United rangerte brått på tredjeplass med 26 poeng etter 14. runde i Premier League. I de første 14 rundene av spillet spilte Manchester United 13 kamper og vant 8 kamper. 6 av seirene ble scoret i motsatt retning og deretter reversert for å vinne, noe som arrangerte mange reverseringer for fansen.

    Bruno Fernandez i Manchester Uniteds nr. 18-billige fotballdrakter er den absolutte kjernefiguren i laget. Denne sesongen er de røde djevelenes toppscorer og assisterende konge. Fernandez kan bidra med ett mål eller bistå for Manchester United hvert 90. minutt denne sesongen. Når det gjelder støtende data, har Bruno overgått De Bruyne og blitt Premier League første midtbanespiller. På banen er han også den absolutte lederen for Manchester United. Selv om Bruno Fernandez ikke har på seg kapteinens armbåndstrøye, har Fernandez en sterkere følelse av tilstedeværelse og vil veilede og hjelpe lagkameratene på arenaen.

    Siden han kom til Manchester United i januar i år, har Bruno scoret 17 mål og 12 assist på 27 Premier League-kamper i Manchester United 2020-2021 fotballdrakter. I gjennomsnitt blir det scoret mer enn 1 mål per kamp. Bruno er også en spiller som er flink til å åpne runder. Han har sendt 41 nøkkelpasninger i Premier League denne sesongen, som er den beste i Premier League. I de fem store ligaene er Brunos prestasjon nest nest etter AC Milan-midtbanespilleren Caulhanoglu, den tyrkiske stjernen sendte totalt 49 truende pasninger.

    Da Bruno var i portugisisk sport tidligere, var han verdt 12 millioner euro. Kostnaden for å bli med Manchester United er 55 millioner, og nåverdien er 90 millioner euro.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Manchester United 2020-2021 fotballdrakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!