Brighton er klar til å tjene penger på midtbanestjernen Moises Caicedo

    Til tross for at han bare har spilt 21 Premier League-opptredener siden han kom til Brighton i januar 2021 fra ecuadorianske Independiente del Valle, har Moises Caicedo allerede fått mange beundrere i Premier League.

     

    Brighton er klare til å tjene penger på Moises Caicedo i fotball drakter – men vil ha 85 millioner pund for ham.

     

    Chelsea og Newcastle har siktet mot den 20 år gamle midtbanespilleren i Ecuador. Toon sportsdirektør Dan Ashworth, Brightons tidligere tekniske direktør, overvåket Caicedos flytting på 4 millioner pund til Amex Stadium fra hjemlandet i 2021.

     

    Midtbanespilleren i fotball drakter var enestående da hans Seagulls-lag slo Chelsea 4-1 for å gi Graham Potter et mareritt tilbake til AMEX. Liverpool ser etter å styrke seg på midtbanen neste år og har blitt koblet til et trekk for Caicedo, så vel som andre unge spillere i posisjonen, mens United faktisk avslo sjansen til å signere Brighton-stjernen i fjor.

     

    Chelsea fotballdrakter vil måtte punge ut 85 millioner pund hvis de skal gjenforenes med Moises Caicedo med hans tidligere trener Graham Potter på Stamford Bridge, ifølge rapporter. The Blues sies å være en av tre klubber som er interessert i Brighton-midtbanespilleren, men den ublu prislappen hans kan kaste en nøkkel i arbeidet med en ny trolldom under Potter.

     

    Det er verdt å merke seg at Brightons midtbanespiller i fotball drakter faktisk innrømmet i et nylig intervju at han ikke ville være i stand til å avslå en overgang til en stor klubb som Chelsea. For 85 millioner pund må Blues vurdere om han virkelig er verdt det.

     

    Det er ingen tvil om at han ser den virkelige avtalen denne sesongen i Englands toppklasse, men han er fortsatt veldig ung og det er mye penger.

     

    Fansen vil at de skal begynne å fullføre avtaler og legge til mer kvalitet og dybde til midtbanen. Det er kanskje det ene området som må fremtidssikres sammen med center-forward-avdelingen.

    Verwante Tags

    Chelsea

    Reacties

    Note: HTML is not translated!