Bayern-president Heiner avslører hvor nær klubben er å signere Haaland

    Manchester Citys produktive spiss Erling Haaland går glipp av Norges vennskapskamp mot Irland i Dublin torsdag.

     

    Returen av den produktive Haaland i Manchester City fotballdrakter til Citys startoppstilling for første gang på fem kamper etter skade hadde imidlertid vært hovednyhetene før lørdagens Premier League-oppgjør på Etihad Stadium.

     

    Den norske fotball drakter hadde scoret 23 mål i sine tidligere 17 City-opptredener, men han ble ikke bare holdt stille av Bees, men ble fullstendig overskygget av Ivan Toney da Franks lag vant en overraskende 2-1-seier.

     

    Seksten av Citys megastjerner vil nå dra til Qatar, selv om de ikke drar dit med et strålende smil. Det var en ukarakteristisk dårlig prestasjon fra Guardiolas side, som nå kan ha fem poeng å ta igjen når sesongen er i gang igjen.

     

    Omfanget av Klopps ambisjoner etter pause gjenstår å se. Arsenal er de løpende Premier League-lederne, men de har svært lite nylig erfaring med å konkurrere i slike svimlende høyder.

     

    Erling Haaland i fotball drakter skal ikke på Man Citys treningsleir under verdenscupen til tross for at han ikke er med i turneringen. 23-åringen vil imidlertid ikke bli sammen med lagkameratene etter å ha blitt kalt opp av Norge til vennskapskamper mot Irland og Finland, melder Daily Mail.

     

    Mens Erling Haaland iført fotball drakter har kommet inn og stjålet flertallet av overskriftene siden sommerskiftet hans fra Borussia Dortmund, har Manchester City bevist før – og vil gjøre det igjen – at de kan levere og prestere uten den norske frontfiguren. Han var på mange måter den manglende biten i stikksagen, men han er fortsatt bare et tannhjul i en utrolig velsmurt maskin.

     

     

    Verwante Tags

    Manchester City

    Reacties

    Note: HTML is not translated!